Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Még bizonytalan, lesz-e Sopronban karácsonyi vásár

Jelezni fogják, ha lesz erről döntés.
Hirdetés
Hirdetés

Mindenhol feladta a leckét a koronavírus-helyzet a települések vezetőinek, illetve a kulturális szervezőknek: legyen-e karácsonyi vásár, s ha igen, milyen biztonsági intézkedésekkkel? Bécsben úgy döntöttek, megtartják, de a magyar fővárosban például elmarad a Vörösmarty téri nagy ünnepi kirakodóvásár. Megkérdeztük a Pro Kultúrát, Sopronban mire számíthatunk...

Fábián Dániel sajtóreferens egyelőre csak annyit tudott közölni, még nincs döntés a vásár megrendezésével kapcsolatban. Amint konkretizálódik a dolog, jelezni fogják a közösségi-média csatornáikon.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés