Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Óvatosan, ha a soproni piacra megy!

Ne megszokásból autózzon a piac felé, mert meglepetés érheti.
Hirdetés
Hirdetés

A Vitnyédi utcának a Ferenczy János és Csarnok utcák közötti szakaszát közmű-rekonstrukciós munkák miatt előreláthatólag október 22-ig lezárják a gépjárműforgalom elől. Az utca látványosan le van zárva a Ferenczy felől, a házak között nagy gépek is dolgoznak. (A hihetetlenül rossz időjárás miatt valószínűleg nem is tudnak olyan ütemben haladni, mint szeretnének.) A legtöbben innen szoktak behajtani a vásárcsarnok felé, ezt most nyilván nem tehetik.

A környező utcákban is ideiglenes forgalmi rendet vezettek be a beruházás miatt. A Csarnok utcában a Dózsa György utcáig kétirányú a forgalom, tehát ne lepődjön meg, ha szembejön valaki és ne is itt próbáljon meg parkolni. A Lackner Kristóf utcából lehet most behajtani a piac felé (a Roth kollégiuma mellett), tehát az egyébként is egyirányú utca forgalmi rendjét átfordították.

Ne megszokásból vezessenek, figyeljék a táblákat is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés