Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nezsider és Pomogy között nem járnak a vonatok

Meggyulladt a siló, a tűzoltóknak áramtalanítania kellett a felsővezetéket.
Hirdetés
Hirdetés

Le kellett állítani a vasúti személyforgalmat is egy tűzeset miatt Ausztriában Nezsider (Bad Neusiedl am See megálló) és Pomogy (Pamhagen) között. Információink szerint a tűzoltóknak a felsővezetéket kellett áramtalanítaniuk, hogy dolgozni tudjanak. A GYSEV-Raaberbahn autóbuszokkal pótolja a vasúti szerelvényeket.

FRISSÍTÉS: A GYSEV-Raaberbahn közlése szerint Bad Neusiedl am See és Pamhagen között legalább szombat délig vonatpótló buszokkal lehet közlekedni. Pamhagen és Fertőszentmiklós között szintén vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés