Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Miniszteri kitüntetést kapott a nagycenki iskola

A Széchenyi-iskola elmúlt 25 évben nyújtott kiváló teljesítményét és a település életében betöltött kulturális szerepét ismerték el.
Hirdetés
Hirdetés

Az Emberi Erőforrások Minisztere kitüntetéssel ismerte el a Nagycenki Széchenyi István Általános Iskola szakmai teljesítményét. A Soproni Tankerületi Központ fenntartásában működő köznevelési intézmény az elmúlt 25 évben nyújtott kiváló teljesítményének és a település életében betöltött kulturális szerepének köszöntheti az elismerést.

Marek János tankerületi igazgató méltatta az intézményben dolgozó valamennyi munkatárs mindennapokban végzett áldozatos munkáját és felhívta a figyelmet a pedagógusok közösségteremtő munkájának jelentőségére.

- A kétszáz éves iskolában, ami harmincöt éve viseli Széchenyi István nevét, mindenki alázattal és a legmagasabb szakmai színvonalon végzi a munkáját egy összetartó közösségben - köszöntötte a kitüntetett intézmény képviselőit a pandémia miatt szűk körű tájékoztatón Marek János tankerületi igazgató. Hüse Gabriella, a miniszteri kitüntetésben részesült iskola igazgatója hangsúlyozta, az elismerés is a közösségé: a pedagógusoké, a szülőké, a hátteret biztosító fenntartóé.

Hüse Gabriella, a nagycenki iskola igazgatója.
Enyugat.hu

- Büszke vagyok a munkatársaimra, akik a hétköznapok igazi hősei, akik azért dolgoznak, hogy a nagycenki gyerekek a legmagasabb tudás birtokába jussanak. Akiknek az iskola nem csak munkahely, hiszen mindnyájunknak szakmája, hivatása és hobbija is a pedagógia. Mi mindnyájan bele tudunk halni a kis kudarcokba is, de szárnyakat kapunk az apró sikerektől - fogalmazott Hüse Gabriella. A nagycenki iskola igazgatója tizenegy éve vezeti az intézményt, ahol a tantestületben hosszú évek óta alig volt személyi változás, s ahol nyolc évfolyamon százötven diák tanul. - Fontos feladatunknak tartjuk a Széchenyi-hagyományok ápolását és a hazafiasságra nevelést, kiemelten kezeljük az alapkészségek fejlesztését - mondta el iskolájukról Hüse Gabriella.

Marek János tankerületi igazgató gratulált elsőként az elismeréshez.
Enyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés