Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sopron ismét konzultált

Hirdetés
Hirdetés

Sopron Fő terén október 22-e csütörtökön ismét konzultációra volt lehetőség. A Jogunkban áll! Facebook csoport, valamint Sovány Endre szervezésében megvalósult demonstráción bárki elmondhatta a véleményét a város ügyes-bajos dolgaival kapcsolatban, a korábban feltett kérdésekre pedig most választ is kaphattak. Kritika érte Sopron öreg buszparkját, illetve a szemétszállítás elégtelenségét is. A résztvevők kifejtették nemtetszésüket azzal kapcsolatban is, hogy a városban érezhetően romlott a közbiztonság, bár a statisztikából ez nem igazán látszik.

Sovány Endre
enyugat.hu

az Ikvahír a demonstrációt egy darabig élőben közvetítette.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés