Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Illegális bevándorlókat fogott egy szolgálatba igyekvő járőr

Hegyeshalom mellett, az M1-es autópálya leállósávjában vette észre egy szolgálatba igyekvő rendőr a négy gyalogosan közlekedő személyt.
Hirdetés
Hirdetés

A hegyeshalmi határátkelőhely közelében 2020. október 25-én 6 óra 40 perckor egy szolgálaton kívüli rendőr - miközben szolgálati helyére igyekezett – négy külföldi személyt látott gyalogosan közlekedni az M1-es autópálya leállósávjában, Hegyeshalom térségében. A járőr magát szolgálatba helyezte és a négy gyalogost igazoltatta. A külföldiek – akik közül egy férfi és egy nő líbiai, valamint egy férfi és egy nő afgán állampolgárnak vallotta magát – magyarországi jogszerű tartózkodásukat igazoló okmányokkal nem rendelkeztek, ezért őket az egyenruhások előállítják a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságra.

A rendőrök a migránsokat – meghallgatásukat követően – a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Police.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés