Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Súlyos közlekedési baleset a 84-esen

Hirdetés
Hirdetés

Vasárnap délután 15 óra körül súlyos közlekedési baleset történt a 84-es számú főút 75-ös kilométerénél, Zsédeny és Hegyfalu között. Egy Kawasaki motor vezetője Zsédeny irányába haladva megelőzött egy személygépjárművet, majd nem sokkal később a motor kereke beszitált és a motoros elesett.

Az oldalán csúszó jármű a motorossal együtt a menetirány szerinti jobb oldalon letért az útról, másfél méterrel elkerült egy fát, majd hosszan sodródott, vadrózsabokrokon keresztül, majd egy bokorban állt meg. A balesetben az elsődleges orvosi vélemény szerint egy személy sérült meg.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszt lezárták. A motoros egyébként nem egyedül motorozott, követte a társa is, aki észlelte a balesetet. A megelőzött autó is megállt, illetve egy mentődolgozó is arra járt és azonnal indult segíteni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés