Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Együttműködik a győri egyetem és az Audi Akadémia

Kutatás-fejlesztési menedzser szakirányú továbbképzés indult.
Hirdetés
Hirdetés

A győri Széchenyi István Egyetem és az Audi Akadémia együttműködésében új, hiánypótló képzés indult a Menedzsment Campuson. A tréningszerű továbbképzés 18 részvevőjének többsége gyakorló mérnök, illetve fejlesztő munkakörben dolgozik az Audi Hungariánál. Az ipar igényei szerint kialakított képzési program kifejezetten a komplex, sokszor nemzetközi termék- és szolgáltatásprojektek vezetésében résztvevő szakembereknek kínál speciális ismereteket, eszközöket a csapatépítés, a csapatszervezés, a motiváció, a konfliktuskezelés és a kreatív problémamegoldás témakörökben, valamint ígér tapasztalatszerzési lehetőséget az együtt és az egymástól való tanulás során. Az Audi Akadémia szakértő trénerei a két féléves képzés során számos témakörben vendégelőadásokkal teszik egyedivé a felsőoktatási tartalmakat.

Az egyetem Menedzsment Campusa részéről dr. Dőry Tibor tanszékvezető, a képzés szakfelelőse szólt a képzés innovatív aspektusairól, és rámutatott, hogy „a kutatási és fejlesztési projektekhez hasznos és speciális kompetenciák fejlesztésére, illetve a hétköznapi munkavégzés során szinte azonnal alkalmazható tudás átadására összpontosítottunk a képzés tartalmának meghatározása során. Bízom benne, hogy tapasztalt oktatóink sikeresen tudják ötvözni az elméleti koncepciók átadását azok eredményes gyakorlati megvalósításához szükséges soft-skillek fejlesztésével, és ennek eredményét a résztvevők gyorsan megtapasztalják majd.”

Szigeti Éva, az Audi Akadémia vezetője köszöntőjében kiemelte, hogy a kutatás-fejlesztési menedzser szak indulása több szempontból is kivételes. „Ez az első olyan képzés, amely a Széchenyi István Egyetem és az Audi Akadémia kölcsönös együttműködésében valósul meg. A tananyag összeállításánál az egyetem és az Akadémia oktatói fogtak össze, hogy a kurzus elvégzésével a résztvevők a műszaki fejlesztési tevékenységhez közeli munkakörökben önmaguk és a vállalat számára is a lehető legtöbbet profitáljanak” – hangsúlyozta.

Az Audi Hungaria Zrt. és a Széchenyi István Egyetem másfél évtizede egymás intézményesített stratégiai együttműködő partnere az oktatás, a kutatás és az innováció terén. Közös oktatási programjaik célja, hogy az „életen át tartó tanulás” szellemében minden életszakaszban elérhető legyen hasznos, gyakorlatorientált, megkülönböztető tartalmú és formájú képzés, legyen szó akár duális felsőoktatásról, laborgyakorlatról ipari környezetben, ipari projektmegbízásokban történő fejlődésről a tanszékeken vagy a gyakorló munkatársak felnőttképzéséről, továbbtanulásáról.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés