Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lopták az üzemanyagot a benzinkút dolgozói

Nem örült a főnök, az biztos...
Hirdetés
Hirdetés

Egy csornai benzinkút alkalmazottja három munkatársa segítségével összesen 2024 liter üzemanyagot tulajdonított el a 2019. év második felében.

A Győri Járási Ügyészség vádiratának tényállása szerint a négy férfi a benzinkút alkalmazottja volt, egyikük korábban töltőállomás-vezetői beosztásban is dolgozott.

A különféle típusú üzemanyagot minden esetben az első rendű vádlott tulajdonította el egy szivattyú segítségével. Társai abban voltak a segítségére, hogy elterelték a további munkatársak figyelmét, segítették a szállítást, figyeltek. Cserébe készpénzt vagy üzemanyagot kaptak.

Az eltulajdonított üzemanyag értéke összesen 816.633 forint volt. Az ügyészség az elkövetőket minősített lopással vádolja - áll a megyei főügyészsg közleményében.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés