Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Öt ember halt meg az utakon a hosszú hétvégén

Az országos összesítő tele van nagy számokkal.
Hirdetés
Hirdetés

Magyarország területén október 22-én 0 órától október 25-én 24 óráig a rendőrök 148 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből négy halálos kimenetelű közlekedési balesetben öt ember vesztette életét, 38 súlyos és 106 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 690 személyt fogott el, közülük 120 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 404 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 665 személyt állítottak elő, köztük 330 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 34 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 406 esetben történt.

Magyarország területén ezen a hétvégén a rendőrök és a katonák 526 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, 129 főt megakadályoztak az ország területére történő illegális belépésben.

Hazánk területén 24 fő határsértőt fogtak el a rendőrök, további 5 személy ellen közokirat-hamisítás, 5 személy ellen embercsempészés miatt indult büntetőeljárás.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés