Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Milliós csalás a semmeringi alagútépítésnél

Eladták az építkezés anyagait...
Hirdetés
Hirdetés

A Semmering bázisalagút építése során állítólag milliós értékű csalás történt - írja az ORF.at . A több mint kétmillió euró értékű építőanyagokat állítólag lespórolták egy építkezésről és titokban eladták.

Az ÖBB, mint az építési projekt megrendelője és az állami szektor sem szenvedett anyagi kárt. Az APA-hoz intézett írásbeli nyilatkozat szerint az ÖBB-t egy ideje már tájékoztatták a csalás gyanújáról és közbe tudtak lépni.

"Az ÖBB által azonnal kezdeményezett felülvizsgálat arra a következtetésre jutott, hogy az ÖBB belső vizsgálati rendszerei működnek." További részletekről nem nyilatkoztak a folyamatban lévő eljárásra való hivatkozással.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés