Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Változó örökség

A FISZ irodalmi estje Sopronban október 30-án.
Hirdetés
Hirdetés

Négy fiatal soproni és győri születésű költő: Élő Csenge Enikő, Kiss Dávid, Horváth Veronika és Bende Tamás vállalkoznak arra, hogy megtalálják költészetük metszéspontjait a folyamatosan változó örökségben. Hogyan öröklődnek a genetikai, kulturális vagy akár tapasztalati úton rögzült személyes kódok? Van-e logikája a fakulásnak induló, majd újra élesen kirajzolódó emlékeknek? Segít-e a költészet az eligazodásban? A keresésben moderátorként Górász Péter segíti a szerzőket. Mindez a soproni Kultúrpresszóban (Várkerület 96.) október 30-án, pénteken 18 órakor.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés