42 millióért árulja a bontásra ítélt cölöpházát a Magyar Posta

Aki problémába akar fektetni, azonnal jelentkezzen!

Érthetetlen, de igaz: ott van a Fertőrkosi öbölben álló cölöpháon az eladó felirat és szerepel a Magyar Posta Zrt. ingatlankínálatában is. A kiíró nyilvános pályázat útján kívánja értékesíti Fertőrákos, Móló sor 12. számú felépítményes víziállását. Paraméterei: mederhasználati szerződés alapján használt terület: 559 m², felépítmény nettó alapterület: 197,73m², tulajdoni hányad: 1/1. Értékesítési minimálár: 42.200.000,- Ft + Áfa (negyvenkettőmillió-kettőszázezer forint + áfa).

A Posta cölöpházán ott a felirat: eladó.

Az ajánlatok benyújtásának ideje: 2020. november 17. 13 órától 14.30 óráig.

A hirdetésben az is szerepel, hogy az ingatlan, amelyen a pihenőház található 2018. május 31. napjától változtatási tilalom alatt áll. "A kiíró határozatlan idejű mederhasználati szerződéssel rendelkezik. A pihenőház közepes állapotú. A móló felől kapuval zárt terület. Az üdülőegység hálózati víz, közcsatorna és elektromos áram közművekkel ellátott" - tájékoztatják a leendő vevőt.

Az ajánlat azért döbbenetes, mert a cölöpházakat a Fertő parti beruházás miatt bontásra ítélték. Megmentésükre civil összefogás is alakult, a háttérben pereskedések is zajlanak, de jövőjük több, mint kétséges. Hogy ebben a helyzetben hogy lehet eladásra kínálni egy vízi felépítményt, arról a Magyar Posta Zrt. sajtóirodáját kérdeztük. Amint a válasz megérkezik, közzé tesszük.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek