Felrobbantotta magát az embercsempész Vitnyédnél FRISSÍTVE

A 85-ös főúton kapcsolták le, bemenekült az erdőbe. Cikkünk folyamatosan frissül...

Információink szerint egy embercsempészt kapcsoltak le a rendőrök a 85-ös főúton Vitnyéd térségében. Az autót vezető férfi azonban a közeli erdőbe menekült. Szemtanúk elmondása szerint a rendőrök üldözőbe vették, de aztán csak robbanást lehetett hallani.

Amint a rendőrség hivatalos tájékoztatást ad a történetről frissítjük cikkünket.

Olvasóink jelezték, hogy hatalmas sor van a 85-ösön Kapuvár és Vitnyéd térségében, kilenc rendőrautó zárja le a területet és félpályán engedik a forgalmat. Aki tud, kerüljön!

Felrobbantotta magát a csempész
Olvasó

Egy szemtanú írta: „Pont ott haladtunk el, amikor lövés dördült, utána egy hangos robbanás volt. Majd három rendőr golyóálló mellényben jött ki az erdő előtti részről. Utána vettük észre a narancssárga mellényben a fűben fekvő testet. Elég sokkoló volt. Miért nem zárták le az utat a rendőrök?”

Az enyugat úgy tudja, a holttest megközelítése sem volt egyszerű, tartani lehetett attól, hogy még fel nem robbant lőszer is van a férfinél. Már a terrorelhárítás is a helyszínen van.

Újabb szemtanúk írtak az enyugatnak: "A vitnyédi embercsempész sztorihoz szeretnék szólni. Mi az első autóban ültünk, a rendőrautók mögött álltunk 10 méteren belül. Az autóból kiszállt három sötét bőrű ember, majd egy fehér férfi is, akire a rendőrök pisztolyt szegeztek és azt kiabálták neki, hogy tegye le a gránátot. Eközben a migránsok elmenekültek a kertek mögött, mert látták, hogy a rendőrök a fehér férfira figyelnek. Többszöri felszólítás ellenére sem tette le a gránátot, távolodtak a fő úttól, majd szépen nyugodtan sétálgatott és telefonált közben. Ezután engedett el minket az egyik rendőr... mi eddig voltunk részesei az eseményeknek".

"A közelben lakunk... Láttunk egy rendőr autót a szántóföldek között a robbanás után csaknem két órával..."
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek