Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A soproni Innistrad lesz a Farkasnap vendége

Benne lesznek a tévében is!
Hirdetés
Hirdetés

Az Akela együttes minden évben megrendezi Budapesten a Farkasnapot. Idén 30 éves a népszerű Akela, ezért a különleges jubileumi koncertre exkluzív vendégeket is hívnak. Fellép a Farkasnapon többek között Kalapács József és Závodi János is.

Az Akela mellett fellépő másik együttes a soproni Innistrad lesz, ami nem véletlen, hisz egész évben közös turné keretében járja az országot a két kőkemény zenét játszó banda.

A Farkasnap a V. kerületben lévő Akvárium Klubban lesz, ahol az Innistrad 18.30 órakor lép a színpadra. A koncertet az M2 Petőfi TV stábja rögzíti. A teljes 50 perces koncertet megnézhetjük majd a legnagyobb hazai zenei tv-csatornán.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés