Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hamis rendszámmal közlekedett

A rendőrök az ágfalvi határátkelőhelyen kapcsolták le.
Hirdetés
Hirdetés

Ágfalván, a határátkelőhelyen szolgálatot teljesítő rendőrök október 26-án 14 óra 45 perckor ellenőriztek egy Ausztria felől érkező személygépkocsit. Az intézkedés során a járőrök megállapították, hogy az autó hatósági jelzése nem a jármű eredeti rendszáma - írta meg a police.hu.

A sofőr a helyszínen elismerte, hogy a gépkocsit egy ismerőse rendszám nélkül vásárolta meg külföldön és ő saját autója osztrák hatósági jelzését helyezte el rajta, hogy azzal át tudjon hajtani Magyarországra.

A rendőrök a jármű 39 éves vezetőjét elfogták és a Soproni Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók egyedi azonosító jellel visszaélés bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés