Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Árokba borult a mentőautó

Hirdetés
Hirdetés

Hétfőn reggel 8:45 körül Felsőpulya (Oberpullendorf) és Szabadbáránd (Großwarasdorf) között az L229-es úton az osztrák vöröskereszt egyik mentőautója borult árokba. A Szabadbáránd felé haladó gépjármű előtt hirtelen két őz szaladt át az úton, a 22 éves sofőr pedig, hogy az ütközést elkerülje, félrerántotta a kormányt. A mikrobusz többször megpördült, majd az út melletti árokban kötött ki. A mentőautó beteget nem szállított, a mentősofőrön kívül más nem utazott benne. Ő a baleset során eltörte az egyik kezét, valamint zúzódásokat szenvedett, kórházba szállították.

Freiwillige Feuerwehr Oberpullendorf
Freiwillige Feuerwehr Oberpullendorf
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés