Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Válaszolt a Magyar Posta: a cölöpház a sajátjuk, vagyis eladhatják

Remélhetőleg alaposan körbenéz a vevő, mielőtt fizet.
Hirdetés
Hirdetés

Érthetetlen, de igaz: ott van a Fertőrákosi öbölben álló cölöpházon az eladó felirat és szerepel a Magyar Posta Zrt. ingatlankínálatában is - írtuk korábban. A Magyar Posta Zrt. válaszolt érdeklődésünkre, hogy miként lehetséges egy bontásra ítélt ingatlan eladása. Íme:

"A Magyar Postának a meghirdetett ingatlannal kapcsolatosan nincs olyan információja, sem hivatalos értesítése, amely miatt a jelenleg is megtalálható hirdetményen változtatni kellene. A vállalat a saját tulajdonában lévő felépítményt hirdette meg eladásra, amelyre több érdeklődő is van".

A posta tehát nyilvános pályázat útján kívánja értékesíti Fertőrákos, Móló sor 12. számú felépítményes víziállását. Paraméterei: mederhasználati szerződés alapján használt terület: 559 m², felépítmény nettó alapterület: 197,73m², tulajdoni hányad: 1/1. Értékesítési minimálár: 42.200.000,- Ft + Áfa (negyvenkettőmillió-kettőszázezer forint + áfa).
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés