Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nem jutott át a török férfi a határon

A rendőrök Győrben leszállították a vonatról, majd előállították a főkapitányságra.
Hirdetés
Hirdetés

A Készenléti Rendőrség járőrei a Budapest-Bécs között közlekedő vonaton igazoltattak egy, magát török állampolgárnak valló férfit, akit Győrben leszállítottak, és október 26-án 17 óra 15 perckor átadtak a győri járőröknek.

A külföldi sem személyazonosságát, sem magyarországi tartózkodása jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudta igazolni, ezért az egyenruhások a férfit előállítják a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságra.

Az illegális migránst a rendőrök - meghallgatását követően - a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz - olvasható a police.hu oldalon.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés