Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szedik össze a szemetet a Wesselényi utcában!

Cikkünk megjelenésének másnapján már látható a változás.
Hirdetés
Hirdetés

Kedden délután az enyugat.hu-n olvasói panasz nyomán írtunk arról, hogy Sopronban, a Wesselényi utcában és környékén nagyon sok a szemét.

Fotókkal illusztráltuk, láthatóvá tettük a szanaszét szórt cigarettacsikkeket, csokipapírokat és az "ottfelejtett" üvegeket. Beszámoltunk arról is, hogy a környéken élők, valamint a leveleket kézbesítő postás szerint is lényegesen több a szemét errefelé, mint a város más részein.

Szerdán reggel néhány perccel negyed 9 után autóval jártunk arra (s ebben ezúttal nem volt tudatosság), s azt tapasztaltuk, hogy egy narancssárga-fehér csíkos mellényben lévő fiatalember a fák mellől erre a célra szolgáló eszközzel szedi össze a csikkeket.

Abban bízunk, hogy az ott lakók és arra járók örömére szolgál ez a tevékenység, illetve, hogy ennek hatására a szemetelők mostantól meggondolják magukat...

(Nyitóképünk illusztráció.)
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés