Az őszi erdő elég színes

Október vége felé járva a természetben egyre kevesebb a zöld, és egyre több a sárga, piros, bíbor szín. Ráadásul ha az ember az erdőben szeretne túrázni, nincs elég korai időpont ahhoz, hogy ne sötétedjen be túl korán. Az ősz eleji szárazságnak egyébként már se híre, se hamva, a patakok és források bővizűek, a talaj kissé sáros, a párás levegő pedig sorban bontja le a fák lombkoronáját, mely aztán avar formájában gyűlik össze a talaj felszínén.

Színesedik a soproni erdő
A fotóra kattintva galéria nyílik
Keszei László
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek