Vajon mi épül itt? Mi tudjuk

Év elején kapott szárnyra a soproni sajtóban az a hír, hogy az egyik legismertebb amerikai gyorsétterem-lánc Sopronban nyit üzletet. Már akkor kiderült, hogy hol lesz az új létesítmény, ami a városlakók körében nem okozott osztatlan sikert. A covid-19 járvány miatt az építkezés nem tudott elkezdődni, nemrég viszont felvonultak a munkagépek: megkezdődött a Burger King kivitelezése a Győri úton.

Enyugat.hu

Az AlphaPark bevásárlóközpont mellett, közvetlenül a konkurens hárombetűs gyorsétteremmel szemben épül fel Sopron új étkezdéje, melyhez egy drive rész is tartozik majd. Reméljük, a több, mint 10 éve feleslegesen működő gyalogátkelőhely nélküli közlekedési lámpa is kap ezután funkciót, de hogy a buszmegállóból, vagy az út túloldalán lévő kerékpárútról hogy lehet majd a legkönnyebben megközelíteni a Burger Kinget, az egyelőre kérdéses.

Enyugat.hu

Az Ikvahíren egyébként még nyáron megjelent egy cikk , mely felsorolt három jobb helyet a városban egy ilyen kaliberű étteremnek. Önök szerint jó helyen lesz a Győri úton?

Enyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek