Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

19 helyre tört be a magyarországi bűnbanda

Ismét "jó hírét" keltik Magyarországnak: Burgenlandban és Alsó-Ausztriában február és július között összesen 19 helyre tört be az az 5 tagú bűnbanda, akiket nemrég kapcsoltak le.
Hirdetés
Hirdetés

A társaság Somfalván (Schattendorf), Lépesfalván (Loipersbach), Márcfalván (Marz), Fraknónádasdon (Rohrbach), Lajtaszentmiklóson (Neudörfl), valamint Bécsújhelyen (Wiener Neustadt) telephelyekre, üzletekbe, vendéglőkbe, egyesületi helyiségekbe, de még oktatási intézményekbe is betört, ahonnan értéktárgyakat valamint készpénzt is eltulajdonítottak, 5 számjegyű euróösszeg értékben. A burgenlandi rendőrség szerint a banda 5 tagja a lopásokból megélhetését és kábítószer-fogyasztását fedezte.

Az ORF Burgenland szerint a banda két, 23 és 25 éves tagját DNS egyezés után Svájcban fogták el, az ottani hatóságok pedig elfogásuk után ki is adták őket osztrák kollégáiknak. Meghallgatásuk során több bűncselekményről is vallottak, ahogy a társaság további, 20, 22 és 27 éves tagjának kilétére is fény derült. Őket a Bécsújhelyi Ügyészségen előállították.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés