Sopron kiürült a kijárási tilalom alatt

Bezárt kocsmák és szórakozóhelyek, bezárt boltok, üres utcák és buszok: így néz ki Sopron a kijárási korlátozás alatt. Este 8 és hajnali 5 között csak nagyon alapos indokkal hagyhatja el szinte mindenki otthonát, ez a drákói szigor pedig sokak szerint egy kicsit túlzás. Összehasonlításképp: Ausztriában nem kijárási tilalom, csak kijárási korlátozás van, futni, sétálni bárki kimehet a nap bármely szakában. Íme néhány fotó egy átlagosnak semmiképp nem mondható hétköznap estéről, Sopronból.

Sopron kiürült a kijárási tilalom alatt
A fotóra kattintva galéria nyílik
enyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek