Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ausztria továbbra is teljesen piros

A magas fertőzési kockázatra figyelmeztetnek a jelzéssel.
Hirdetés
Hirdetés

Ausztria továbbra is piros: az úgynevezett lámpabizottság újra arra a következtetésre jutott, mint egy héttel korábban is. Ennek megfelelően továbbra is nagyon magas a fertőzés kockázata az ország egész területén, ezért a lámpa továbbra is pirosan világít. Ez minden körzetre, minden szövetségi államra és Ausztriára mint államra is vonatkozik.

Mint ismeretes, Ausztria a közlekedési lámpák három színével jelzi a koronavírus-fertőzöttség arányát az egyes településeken, illetve járásokban és minden közigazgatási egységben.

Mint mindig, a bizottság értékelését az átvitel kockázatának, az átviteli láncok nyomon követhetőségének, a vizsgálati tevékenységnek és a kórházak erőforrás-felhasználásának figyelembevételével végezték. A bizottság következő ülésére jövő csütörtökön kerül sor - írja az ORF .
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés