Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ittasan vezetett, útjában volt a körforgalom

A kópházi férfi Sopronban nem tudta bevenni a kanyart.
Hirdetés
Hirdetés

Sopron belterületén, a 84-es számú főúton közlekedett személygépkocsijával egy kópházi férfi november 19-én 19 óra 43 perckor. Haladása során a Balfi utca körforgalmú kereszteződéséhez érve, felhajtott a körforgalom parkosított, középső területére, majd onnét továbbsodródott, és a túloldali kihajtón, a forgalom elől elzárt területen állt meg. A balesetben a 31 éves férfi megsérült, ezért őt a mentők kórházba szállították. A sofőrrel szemben a rendőrök alkoholtesztet alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, így tőle egészségügyi ellátása során további mintavételre intézkedtek.

A rendőrök a megye útjain 381 alkoholszondás ellenőrzést végeztek, amelyből 2 pozitív eredményt mutatott.

Az eset körülményeit a Soproni Rendőrkapitányság vizsgálja.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés