Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Kutatók Éjszakája idén beköltözik a nappalinkba

Családi program és még ki sem kell mozdulni. Pedig most szetetnénk kimenni...
Hirdetés
Hirdetés

2020-ban a Kutatók Éjszakáját a kanapén ülve, közösen élvezheti a család. A kicsiket és nagyokat egyaránt inspiráló programok ugyanis november 27-28-án az eddigi évektől eltérően online lesznek elérhetők. Az események nagy része viszont így is regisztrációhoz kötött, így érdemes minél előbb lecsapni rájuk.

A kultúrától a bölcsészeten át egészen a természettudományokig, idén is számos program vár ránk a Kutatók Éjszakáján. Az érdeklődők több mint 90 csatlakozó partner kínálatából, több száz program közül választhatnak.

Ha a természettudomány a mi területünk, és szeretnénk egy órára igazi programozóvá válni, a Logiscool nemzetközi programozóiskola interaktív online eseményeit éppen nekünk találták ki. A Logiscool Győr programján a gyerekek leprogramozhatják életük első saját játékát, megtapasztalva, hogy a programozás nem csak a nagyok privilégiuma. A játék után pedig akár laborkísérletekbe is bekukucskálhatnak, vagy megnézhetik, hogyan hozhatnak létre "kis ősrobbanásokat" itt a Földön. További részletek után érdemes az interneten keresgélni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés