Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Burgenland is küzd a vírussal

A koronavírus megérkezett a burgenlandi állam parlamentjébe. Az államigazgatás 21 alkalmazottja pozitív eredményt adott Covid-19-re.
Hirdetés
Hirdetés

A hét eleji rutinszűrő tesztek során kiderült, hogy Hans Peter Doskozil kormányzó irodájának egyik alkalmazottja szintén Covid-19 pozitív. Mivel azonban FFP-2 maszk nélkül sem tünetei, sem kapcsolatai nem voltak, munkakörnyezetében nincs 1. kategóriájú kapcsolattartó - írja a Kurier.at .

A kormányzó már negatív eredményt adott és egészséges. "Óvintézkedésként azonban a hét minden időpontját törölték" - közölte titkáraága.

Heinrich Dorner tartományi tanácsosnak, aki pozitív eredményt adott és szerda óta otthon karanténban van, kevesebb szerencséje volt. Szerdán egész irodáját hazaküldték, a hét alkalmazottat most tesztelik.

A burgenlandi tartományi kormány felhívja az összes állampolgárt, hogy legyenek különösen óvatosak és tartsák be a távolság szabályait.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés