Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Doskozil tegnap még negatív volt, ma már pozitív

Az óvintézkedések ellenére is sok a beteg Burgenlandban.
Hirdetés
Hirdetés

Hans Peter Doskozil, Burgenland kormányzója pozitív eredményt adott a koronavírusra. A politikusak csak enyhe tünetei vannak - írta az ORF.at . A kormányzó természetesen betartja a hivatalos utasításokat és otthon dolgozik.

Miután a Doskozil munkakörnyezetében a rutinszűrés során pozitív esetek fordultak elő, a burgenlandi kormányzó azonnal elszigetelődött. Pénteken még negatív volt a tesztje, a szombati újabb PCR-teszt viszont már pozitív lett. "A következő napokban otthon fogok dolgozni, szoros együttműködésben a kormánytársakkal és az irodámmal" - jelentette be a kormányzó.

A Doskozil ismét azt kérte a burgenlandiaktól, hogy tartsák be az összes elővigyázatossági szabályt, és kerüljék az érintkezést: „Ausztriában a fertőzések magas száma miatt különösen óvatosnak kell lenni és el kell kerülni a felesleges társadalmi kapcsolatokat. Saját esetem azt mutatja, hogy a szigorú biztonsági intézkedések ellenére is megfertőződhetünk. "

Péntek óta 194 új koronavírus-fertőzés történt Burgenlandban. Egy 85 éves és egy 83 éves asszony hunyt el a koronavírus miatt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés