Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Minden rosszban van valami jó: nem utaztunk a hétvégén, senki sem halt meg balesetben

A hétvége eseményei számokban a rendőrségtől...
Hirdetés
Hirdetés

A mögöttünk álló hétvégén a rendőrök 81 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 23 súlyos és 58 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 460 személyt fogott el, közülük 88 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 201 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 400 személyt állítottak elő, köztük 220 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 16 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 246 esetben történt.

Magyarország területén ezen a hétvégén a rendőrök és a katonák 507 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, 181 főt megakadályoztak az ország területére történő illegális belépésben.

Hazánk területén 15 fő határsértőt fogtak el a rendőrök, további 7 személy ellen közokirat-hamisítás, 12 személy ellen embercsempészés miatt indult büntetőeljárás.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés