Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kevesebb az új koronafertőzés

Viszont többen vannak kórházban.
Hirdetés
Hirdetés

Október végén volt utoljára ilyen kevés az új fertőzött a hivatalos statisztika szerint. Mivel azonban a gyógyultak száma is kevés, az aktív fertőzöttek száma változatlan tempóban emelkedett. Három nap csökkenés után ismét emelkedett a kórházban ápoltak száma.

3334 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 177 952 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Legutóbb október végén volt ennél alacsonyabb az új fertőzöttek száma, jelenleg negyedik napja csökken az adat.

Elhunyt 91 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 3891 főre emelkedett.

A gyógyultak száma mindössze 424-gyel emelkedett, összesen 43 339-en gyógyultak meg. Az aktív fertőzöttek száma 2819 fős emelkedés után jelenleg 130 722 fő.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés