Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezek a parkolók ingyenesek éjjel Sopronban

Hirdetés
Hirdetés

Sopron polgármestere, Farkas Ciprián, Facebook-oldalán tájékoztatta a soproni polgárokat, hogy a magyar kormány parkolást könnyítő rendele alapján Sopronban is ingyenes mától - december 11-ig - a parkolás este héttől másnap reggel 7 óráig. A rendelkezés érvényes a Petőfi téri mélygarázsra, a P+R parkolóra a Sopron Plaza mellett, a Faller Jenő utcai parkolóra és az inkubátorház parkolójára.

A rendelet egyébként nemcsak az önkormányzathoz tartozó zárt és nyitott parkolóhelyekre vonatkozik, hanem például a GySEV P+R parkolójára is. "Hétfő estétől természetesen a GYSEV Zrt. soproni és szombathelyi P+R parkolóit is szabadon használhatóvá tesszük este 7 és reggel 7 óra között. A gépjárművezetők figyelmét azonban felhívjuk arra, hogy napközben ne használják a parkolóhelyeket, hiszen azokat elsősorban utasaink számára szeretnénk elérhetővé tenni" - közölte az enyugat érdeklődésére a vasúttársaság.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés