Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Akkor most nem megyünk boltba

Hirdetés
Hirdetés

Tegnap javasolták, majd Orbán Viktor gyorsan be is jelentette, mától pedig érvényebe is lépett az idősek vásárlási sávja. A tavaszi első covid-19 hullámban tapasztaltakhoz képest most az a különbség, hogy a 65 év felettiek ezen időszakon kívül is vásárolhatnak, viszont hétköznap 9 és 11 óra között, valamint hétvégén 8 és 10 óra között csak ők tartózkodhatnak élelmiszerüzletekben, drogériákban és a gyógyszert, gyógyászati segédeszközt forgalmazó üzletekben, vagyis a patikákban. Szóval aki most indulna beszerezni napi energiaitalát, az várhat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés