Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Negyedszer kapták rajta ittas vezetésen - börtönt kapott

Korábbi ítéletét sem ülte le, akkor is ittas volt, amikor körözés nyomán elkapták a rendőrök.
Hirdetés
Hirdetés

A Győri Járási Ügyészség negyedszerre vádolta meg a férfit ittas állapotban elkövetett járművezetés vétségével - írja közleményében a megyei főügyészség.

Az első alkalommal elkövetett ittas járművezetés és jármű önkényes elvétele miatt a jelenleg 51 éves férfi 2017 tavaszán nyolc hónap szabadságvesztést kapott három évre felfüggesztve, valamint két évre eltiltották a járművezetéstől. A másodszor elkövetett ugyanilyen két bűncselekmény miatt 2018 őszén 90 nap elzárásra, 300 óra közérdekű munkára és újabb két év járművezetéstől eltiltásra ítélte őt a bíróság.

A férfi azonban az elzárás érdekében nem jelent meg a kijelölt büntetés-végrehajtási intézetben, így körözés nyomán fogták őt el a rendőrök. Elfogásakor, 2019 tavaszán alkoholtól közepesen befolyásolt állapotban vezetett egy autót, a korábban kiszabott felfüggesztett szabadságvesztés és járművezetéstől eltiltás ideje alatt.

2020 tavaszán férfi ismét ittas állapotban vezetett autót, ugyancsak közepesen befolyásolt állapotban.

Utóbbi két cselekményéért a Győri Járásbíróság egy év szabadságvesztésre, két év közügyektől eltiltásra és végleges hatályú járművezetéstől eltiltásra ítélte, emellett elrendelte a korábbi felfüggesztett szabadságvesztés végrehajtását is. Az ítélet jogerős.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés