Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Daisy hazatért!

Az Ady Endre úton eltűnt kutyus az éjszaka előkerült.
Hirdetés
Hirdetés

Éjjel önállóan hazatalált az öthónapos kutyus, hosszú bóklászás után egyszer csak megjelent az ajtóban.

- Örömmel közlöm hogy Daisy kiskutyám hazajött! Mivel nem tudtam aludni, a nappaliba tévéztem, egyszercsak nyikogást hallok, persze ugrottam a teraszajtóhoz, hát az én drágám nyüszített bebocsátásért! Mintha megéreztem volna, az utcai ajtót nyitva hagytam! Ami a lényeg, hogy épen, egészségesen jött haza! Nincs rá szó, hogy kifejezzem köszönetemet a sok segítő szóért és együttérzésért, ami mutatja hogy mennyi jóérzéű ember van, akik az első hívó szóra megtesznek mindent, hogy segítsenek! Daisyke és magam nevében köszönök minden segítséget - írta a boldog gazdi a közösségi oldalán.

A Pál család ezúton is köszöni az állatmentőknek, a rendőrségnek, a sok állatbarátnak, a vadásztársaságnak, az enyugatnak és a Rádió 1-nek, akik felajánlották segítségüket. Köszönet Sopronnak! - írták a megkönnyebbült gazdik.

Előzmény:

Péntek este óta keressük szeretett Daisynket, aki séta közben megijedt és elfutott az Ady Endre úton a város felé! - riasztotta ismerőseit Pál Alexandra. Talán az enyugat olvasói látják valahol az ijedt kis állatot, az is lehet, valaki befogadta a kutyust.

Daisy mégcsak öt hónapos, gazdája nagyon aggódik érte. Aki látta, írjon, segítsünk együtt hazatalálnia!

Daisy még fiatal, egyedül nem tud hazatalálni.
Olvasó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés