Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lakosságarányosan Nyugat-Magyarország a legfertőzöttebb

Azon belül is Győr-Moson-Sopron megye ugrott egész Magyarországon az élre, már ami lakosságarányos Covid-19 fertőzöttségi listát illeti.
Hirdetés
Hirdetés

Magyarország megyéi és a főváros adatait nézve november 9-e óta van az első helyen Győr-Moson-Sopron megye, ha beazonosított koronavírus-fertőzöttek számát nézzük, 100 ezer főre vetítve. A Telex írja, hogy legutóbb 3000 fölötti volt ez a szám, míg a második helyen Vas megye áll, 2770 esettel. Ehhez képest lakosságarányosan Budapest csak a 3. helyen áll, 2741 esettel. Fontos megjegyezni, hogy ez nem az aktív fertőzötteket jelenti, ez az összesen diagnosztizált fertőzöttek lakosságarányos száma.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés