Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nem a füzér a legfontosabb: együtt készülnek a közösségek

Csáfordjánosfán a tűzoltók, Fertődön a fiatalok, Egyházasfaluban a polgármester is díszített.
Hirdetés
Hirdetés

Nemcsak a nagyvárosok készülnek az ünnepre, minden település igyekszik széppé tenni a közterületeit adventben. Nemcsak az önkormányzatok gondolnak ilyenkor a csinosításra, hanem a helyi civilek is. A készülődésben pedig nem a fények, a füzérek, a csillagok jelentik a legfontosabbat, hanem az, hogy a közösségek együtt mozdulnak.

A Fertődi Fiatalok Egyesülete először díszítette fel városa betűinek környékét.

Fertődön Illés Tamás képviselő és a Fertődi Fiatalok Egyesülete idén először díszítette fel a városközpontban a korábban adományozott Fertőd feliratot.

Illés Tamás képviselő, mint fő segéderő.

Csáfordjánosfán az önkéntes tűzoltó egyesület volt a kivitelező, elsősorban Nagy Antal és Sándor András.

A hagyományos díszítés is szép lett Csáfordjánosfán.
Csáfordjánosfán le sem tagadhatnák, hogy az önkéntes tűzoltók díszítettek.

Egyházasfaluban pedig Sándor József polgármesternek többen is segítettek, hogy a hivatal előtt igazi karácsonyi hangulat legyen.

Egyházasfalu adventi hangulatban.

(Nyitóképünkön az egyházasfalui betlehem.)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés