Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tegnap ketten meghaltak az utakon

Pedig napok, sőt hetek óta javult a baleseti statisztika.
Hirdetés
Hirdetés

Magyarország területén a november 30-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 36 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 2 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 2 ember vesztette életét, 10 súlyos és 24 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 174 személyt fogott el, közülük 59 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 64 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 173 személyt állítottak elő, köztük 107 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 4 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 92 esetben történt.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és a katonák 107 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A rendőrök 59 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon. Hazánk területén 5 fő határsértőt fogtak el a rendőrök, 2 személy ellen embercsempészés miatt indult büntetőeljárás - írja honlapján a rendőrség.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés