Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Újabb nevek kerültek a Covid egészségügyi áldozatainak listájára

Megyénk mentősei újra gyászolnak: győri bajtársuk után mosonmagyaróvári mentőtisztjük is elvesztette a harcot a koronavírussal szemben.
Hirdetés
Hirdetés

Már húsz név szerepel azon a listán, amit a Magyar Orvosi Kamara vezet a Covid egészségügyi áldozatairól. A legszomorúbb, amikor valaki hivatása teljesítése közben és annak következményeként veszíti életét. S ők nem parancsra tették, segíteni, gyógyítani akartak, miközben megfertőzte őket a vírus.

A kamara oldalán nevük kezdőbetűivel, beosztásukkal és szolgálati helyükkel szerepelnek a Covid áldozatai. Győr-Moson-Sopron megye három hőse szerepel a listán: Csorna háziorvosa, egy győri és egy mosonmagyaróvári mentőtiszt.

A vírus nem válogat. Kutatóorvos, ápolónő, betegszállító és főorvos is szerepel a listán, ami az ország egyik legszomorúbb felsorolása.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés