Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Brüsszeli szexpartira csapott le a rendőrség

Hirdetés
Hirdetés

A belga rendőrség vetett véget annak az orgiának, amelyen 25 fő vett részt, köztük diplomaták és politikusok, írja brüsszeli forrásokra hivatkozva a Telex . A HLN nevű belga portál szerint az egyik képviselő magyar volt.

A szexparti még pénteken este történt az egyik brüsszeli belvárosi bár pincehelyiségében. Az eseményt egyébként a rendőrség azért oszlatta fel, mert megszervezése ellentmond a Belgiumban életben lévő, járványügyi intézkedésekkel.

Szájer elismerte: részt vette a partin.

A Fidesz EP-képviselője kedden délután kiadott egy közleményt :

A belga sajtóban ma megjelent egy újsághír egy pénteki brüsszeli házibuliról, amelyen jelen voltam. A rendőrségi igazoltatás után jeleztem, hogy képviselő vagyok, mert igazolvány nem volt nálam, a rendőrség az eljárást lefolytatta, szóbeli figyelmeztetésben részesítettek, majd hazavittek.

"Kábítószert nem fogyasztottam, a rendőrségnek helyben felajánlottam, hogy készüljön hivatalos teszt, de ezt nem tették. A rendőrség szerint ectasy tablettát találtak. Az nem az enyém, arról hogy ki és miképp helyezte el nincs tudomásom. A rendőrségnek erről nyilatkozatot tettem. Sajnálom, hogy megsértettem a gyülekezésre vonatkozó szabályokat, ez felelőtlenség volt részemről, az ezért járó szankciókat vállalom.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés