Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Gyorsan hajtott, traktornak ütközött

A sofőr rosszul döntött Lövőnél, a mentők kórházba vitték.
Hirdetés
Hirdetés

Egy 31 éves zalaegerszegi férfi közlekedett személygépkocsijával december 1-jén 8 óra 20 perckor a 8627-es számú úton, Lövő felől Röjtökmuzsaj irányába. Haladása során – egy erősen jobbra ívelő útkanyarulatban – nem az út vonalvezetésének, valamint az erősen nyirkos, csúszós úttestnek megfelelően választotta meg gépkocsija sebességét, emiatt megcsúszott, és áttért a bal oldali forgalmi sávba és a vele szemben szabályosan közlekedő traktornak ütközött.

A baleset következtében a személygépkocsi sofőrje megsérült, őt a mentők ellátták, majd kórházba szállították. A kiérkező rendőrök megállapították, hogy a sérült sofőr közlekedése során nem használta a biztonsági övet.

A sofőr biztonsági öve sem volt bekötve...
police.hu

Az eset körülményeit a Soproni Rendőrkapitányság vizsgálja.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés