Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A fideszes „Facebook-harcosokat” toborzó Kovács kerülhet Szájer helyére

Az Alapjogokért Központ alapítója következik a Fidesz EP-listáján.
Hirdetés
Hirdetés

A 2019-es európai parlamenti választásokon 13 mandátumot szerzett a Fidesz–KDNP 52 százalékos győzelemmel. A 14. név a jelöltek listáján Kovács István volt. Így elméletileg őt küldheti a Fidesz az Európai Parlamentbe Szájer József megüresedő helyére - írja az Index .

Kovács István arról vált ismertté, hogy jobboldali facebookozókat toborzott, hogy egy alapos kiképzés után, közös erővel nyomják le a közösségi médiában a „liberális gőzhengert”. A komment- és youtuberképzést Kovács azzal indokolta, hogy "balliberális véleménycunami jön velünk szembe a közösségimédia-felületeken, ezért azok az emberek, akik csak a közösségi médiából tájékozódnak, csak a liberális véleményeket kapják, csak az ő nézőpontjukat ismerik meg."

Kovács István
Fidesz-KDNP / MTI

Kovács István az Alapjogokért Központ alapítója és stratégiai igazgatója. Szakterülete az Európai Unió jogrendszere.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés