Ilyennek látják a madarak a gyorsforgalmit

Meghatározó tájelemmé vált az M85-ös, érdemes végignézni olvasónk fotóit.

Nemsokára átadják az M85-ös több mint 50 kilométeres, 2x2 sávos szakaszát Csorna és Sopron-Kelet között - írja a jól értesült Magyar Építők. Hogy mit takar a nemsokára, egyelőre nem tudni, s különben is: az átadás nem biztos, hogy használatbavételt is jelent. Fel lehet avatni egy-egy rövidebb szakaszt is.

Ám addig is, míg nem gurulhatunk Csornától Sopronig gyorsforgalmin, gyönyörködhetünk a városhoz közelebb eső részeiben olvasónk fotóin. El kell ismerni, fantasztikus mérnöki munka az útépítés, összetett és hatalmas feladat.

(A képre kattintva galéria nyílik.)

M85 a magasból
Az M85-ös gyorsforgalmi átrajzolta a tájat.
Olvasó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek