Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hétvégén még szép idő volt

Nem kell messzire menni, a Soproni-hegység számtalan kilátójáról is pazar látvány tárulhat szemünk elé, persze csak akkor, ha az időjárás is kedvező.
Hirdetés
Hirdetés

Nehéz megtalálni azt az időt, amikor nincs erős szél, valamelyest süt a nap, és még tiszta is a levegő. Szombaton és vasárnap, azaz január 2-án és 3-án ilyen idő volt az Alpokalján, így ki is használtuk egy kisebb erdei túrára.

Ház-hegyi kilátó Ágfalván
Keszei László

Túlságosan sok fotó nem készült, de a környék egyik legszebb panorámáját biztosító kilátójára felmásztunk, méghozzá Ágfalván a Ház-hegyen. A kilátóról nem csak Ágfalvát, Sopront és Somfalvát, de Lépesfalvát, Nagymarton és Kismarton egy-egy részét és Nagyhöflányt is látni.

Panoráma a Ház-hegyi kilátóról
A fotóra kattintva galéria nyílik.
Keszei László
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés