Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Felüljárók alulról

Az M85 gyorsforgalmi út Sopron-kelet és Fertőrákos csomópont közti szakaszán is a helyükön vannak a felüljárók, de munka az van még bőven.
Hirdetés
Hirdetés

Javában készül az M85 gyorsforgalmi út Sopron-kelet és Fertőrákos csomópont közti része. A szakaszon számtalan alul- és felüljáró is helyet kap, ezek már mind a helyükön vannak. Azonban szemmel láthatóan akad még munka, a jelenlegi állás szerint nem is meglepő, hogy nem sikerült 2020 decemberére befejezni az útszakaszt. Az eredeti tervek pedig erről szóltak, ehhez képest jelen állás szerint a Pozsonyi út még nem az új nyomvonalán halad, a Balfi út alatt pedig még aszfaltréteg sincs a jövendőbeli gyorsforgalmi úton.

M85 a Balfi út alatt
Keszei László

Hogy mikor tehermentesítheti a várost ez a rész, egyelőre nem lehet tudni, valamikor idén biztosan átadják. Korábban elhangzott az is, hogy a Szent Mihály temetőt elkerülő új út megléte a feltétel, azonban túl sok munkavégzés még ott sem történt.

Nemeskúti út
Keszei László
Tómalom utca
Keszei László
Kallómalom utca
Keszei László
Pozsonyi út
Keszei László
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés