Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Számlálják a kerékpárosokat

Hirdetés
Hirdetés

A Kerékpáros turizmus fejlesztése a Sopron - Fertő kiemelt turisztikai fejlesztési térségben projekt keretében a Soproni járásban, illetve a Kőszegi járásban is több kerékpáros fejlesztés valósult, illetve valósul meg épp. Összesen 17 helyen alakítanak ki kerékpáros megállópontokat, több helyszínen pedig a kerékpáros forgalmat is számlálni fogják. Az ehhez szükséges eszköz Tómalomfürdőnél már működik is, mely legutóbbi ottjártunkkor délután 31-et mutatott.

Kerékpáros számláló Tómalmon
enyugat.hu

A Közbeszerzési Hatóság oldaláról kiderül, hogy emellett Hidegségen és Bükön, az Európa úton is üzembe helyeznek egy-egy ilyen induktív hurokdetektoros forgalomszámlálót. Hasonló berendezések egyébként már működnek Fertőszéplakon, Fertődön, illetve Bükön egy másik helyszínen.

Kerékpáros számláló Tómalmon
enyugat.hu
Hogy a magyar mellett miért angolul szerepelnek a tájékoztató táblán a feliratok, az számunkra rejtély, tekintve hogy a térség kerékpáros infrastruktúráját többnyire magyar és osztrák turisták szokták használni.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés