Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Minden tételre érkezett licit a jótékonysági aukción

A ritka könyvek aukciója ezúttal a madarakat és a menthető kisállatokat támogatta.
Hirdetés
Hirdetés

Mind a négy papírrégiségre érkezett licit a Cédrus Könyvkereskedés és Antikvárium, valamint Elek Szilveszter által szervezett online jótékonysági aukción, amelyet a Soproni Madármentők Alapítvány javára hívtak életre. Az árverés vasárnap este ért véget - addigra összesen 11 licit érkezett a régiségekre, 30.400 forint értékben. A legnépszerűbb tétel Mészáros Sándor: Az örökszép Róma című könyve volt, amelyre 6 ajánlatot adtak - az 1929-ben, Sopronban nyomtatott ritkaságba a szerző a következő dedikációt írta: „Ezt az utolsó példányt feleségemnek ajánlom. S.”

Az aukció bevételének 100 százaléka a Soproni Madármentők Alapítványához kerül. A szervezők azért hívták létre ezt az árverést, mert szeretnék, hogy az I. Soproni Helytörténeti és Jótékonysági Aukción megmaradt tételek is jó célt szolgáljanak. Kiemelték azt is: a közeljövőben újabb olyan jótékonysági aukciókat szerveznek majd, amelyek során nemes célokat, aktív egyesületeket támogatva licitálhatnak Sopronhoz és környékéhez köthető ritkaságokra az érdeklődők.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés