Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Drog volt náluk, éjjel buktak le Sopronban

Egyikük ráadásul fiatalkorú...
Hirdetés
Hirdetés

Egy parkoló autóban ülő férfit igazoltattak a járőrök január 11-én 2 óra 10 perckor Sopronban, a Lackner Kristóf utcában. A 38 éves helybéli lakos ruházatát és gépkocsiját is átvizsgálták, ennek során az ülés alatt egy cigarettás dobozban, alufóliába csomagolt, fehér, kábítószergyanús anyagot találtak. A férfit elfogták, majd előállítását követően vele szemben drogtesztet alkalmaztak, ami amfetaminra pozitív értéket mutatott, ezért őt kábítószer birtoklásának vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

Ugyanazon a napon 23 óra 35 perckor szintén Sopronban, a Kőműves közben is igazoltattak a járőrök egy fiatalt, majd a ruházatának átvizsgálásakor kábítószergyanús zöld növényi származékot találtak nála egy műanyag tartódobozban. A fiatalt szintén elfogták, majd a rendőrkapitányságra történt előállítását követően vele szemben drogtesztet alkalmaztak, ami az ő esetében is pozitív értéket mutatott. A nyomozók a fiatalkorút kábítószer birtoklásának vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés