Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Farkas vs. Holzhofer: méltatlan megnyilvánulás?

Hirdetés
Hirdetés

Dr. Farkas Ciprián, Sopron Megyei Jogú Város fideszes polgármestere Supka-Kovácsné Holzhofer Tünde, a Momentum soproni önkormányzati képviselője "immáron sokadik méltatlan kirohanását" kritizálta legújabb posztjában közösségi oldalán. A polgármester az M85 gyorsforgalmi út kapcsán tett közzé egy bejegyzést, mely szerint "Több évtizedes álma valósult meg a soproniaknak az M85 megépítésével" .

Amint írja,

a baloldali politikusok azonban rendre támadják a fejlesztést.

Farkas Ciprián szerint a Momentum annak a baloldali érdekszövetségnek a része, amelyet a nagy baloldali „megújulás” jegyében máig Gyurcsány Ferenc neve fémjelez, s amely korábban csak ígérgetett, de semmit sem tett a soproniakért.

Azt sajnos nem tudtuk egyelőre kideríteni, hogy Supka-Kovácsné Holzhofer Tünde melyik közösségi médiás posztja az, amit "méltatlannak" nevez a polgármester. Korábban a gyorsforgalmi út burkolatának nem feltétlenül megfelelő vízelvezetésével kapcsolatban tett közzé egy bejegyzést a képviselő, legutóbb pedig 4 nappal ezelőtt a Cyberpress egyik cikkét osztotta meg, mely azzal foglalkozik, hogy vajon az A3-as autópályával összeköttetésbe kerül-e majd az M85-ös gyorsforgalmi út.

Márpedig ez továbbra is egy valós probléma, amit valamiért Sopron városvezetése, illetve Sopron és környéke országgyűlési képviselője sem akar megválaszolni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés