Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hóágyúznak Rétfaluban

Hirdetés
Hirdetés

Az elmúlt és az elkövetkezendő napok hideg időjárása lehetővé tette, hogy egy év kihagyás után újra működésbe hozhassák a sípályát és a sífelvonót Rétfalun (Wiesen), a Nagymartoni járásban. A településen belül, egy domboldalban létrehozott sípályáról pár éve az Ikvahír írt egy hosszabb cikket , összehasonlítva a Dalos-hegyi sípályával.

Hóágyúzás a rétfalui sípályán
Schiklub Wiesen

A két síterep nagyban hasonlít egymásra, egy jelentős különbség azonban mégis van: Rétfaluban hóágyúzzák is a pályát, amennyiben nincs megfelelő mennyiségű hó. Most pedig ez a helyzet, a Schiklub Wiesen közösségi oldalán pedig számtalan fotót és videót is láthatunk a műveletről.

Üröm az örömben ugyanakkor, hogy a határellenőrzés és a kötelező karantén miatt Magyarországról most biztosan nem lehet ausztriai síterepeket látogatni, még akkor sem, ha az mindössze 20 kilométerre található Soprontól.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés